Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer İRTEM/BURSA, (DHA) BURSA´da, silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 1´i polis memuru olmak üzere 3'ü, mahkemece tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri; 'suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak', 'örgüte üye olmak ve yönetmek', 'örgüt kapsamında nitelikli yağma', 'tehdit ve yaralama' suçlarını işleyen 7 şüpheliyi takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik cumartesi günü operasyon düzenlendi. Operasyonda, 1´i polis memuru 7 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda; 2 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği, 324 mermi, 66 kurusıkı tabanca mermisi ve 105 av tüfeği fişeği ele geçirildi. 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise dün adliyeye sevk edildi. Polis memuru S.S. ile G.B. ve R.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Y.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Muammer İRTEM

        2020-10-06 11:33:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler