Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu esnafını ziyaret ederek hatırlarını soran Belediye Başkanı Mustafa Işık, pandemi sürecine ilişkin hassasiyetlere özen gösterilmesine dikkat çekerek, esnafa temizlik paketi hediye etti.

        Gürsu’nun tarihî meydanının eski fotoğrafını da esnaflara hediye olarak sunan Başkan Mustafa Işık, “Bu zor zamanlarda ekmek mücadelesi veren esnaflarımıza sağlık ve işlerinde hayırlar diledik. Gürsumuz’un tarihi fotoğrafına bakarak hatıralarımızı canlandırırken, bu zor zamanları en kısa zamanda aşmayı diledik. Hepimizin dikkat etmesi gereken önlemlerle inşallah bu salgından kurtulacağız.” dedi.

        Günün hatırası olarak, Gürsu’nun tarihi meydanının fotoğrafını esnaflara hediye eden Başkan Işık, maske ve dezenfektanların da bulunduğu paketleri meclis üyeleri ve Ak Parti ilçe yöneticileriyle birlikte esnaflara sundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler