Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’da köy derneği zor durumda olan ailere kolilerle gıda yardımında bulundu.

        Keles ilçesinde Düvenli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği, korona virüs sebebiyle çalışamayan veya işten çıkartılan zor durumdaki aileleri tek tek tespit edip, onlara kolilerle gıda yardımında bulundu. Hazırladıkları gıda kolilerini tespit ettikleri ailelerin evlerinin önüne bırakan dernek üyeleri, yaptıkları davranışla herkesin takdirini kazandı.

        Yaptıkları yardımlarla alakalı açıklama yapan DÜVENDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aydoğan, "Biz dernek olarak alan el ile veren eli buluşturmak istedik. Hayırsever vatandaşların yaptığı yardımlarla aldığımız gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Yaptığımız yardımlarla ihtiyacı olan aileleri sevindirmiş olduk. Bunun yanında salgından dolayı uzaktan eğitime geçilmesi dolayısıyla mağduriyet yaşayan öğrencilerimize tablet ve internet desteği sağladık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler