Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA'nın İnegöl ilçesinde girdiği lokantada kasadan 500 lira çalan hırsızla iş yeri sahibi arasındaki arbede güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri sahibi parayı geri alırken, şüpheli ise kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        Olay, saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Sinanbey Mahallesi, Zafer Caddesi´ndeki bir lokantada meydana geldi. Lokantaya hırsızlık için giren şüpheli, iş yeri sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kasadaki 500 lirayı aldı. İş yeri sahibi Suriye uyruklu Muhammed Abulal Jouz, şüphelinin parayı çaldığını fark etti. Jouz'un parayı geri istemesi üzerine şüpheli, üzerine yürüdü. Yaşanan arbede sonucunda iş yeri sahibi parayı geri aldı. Şüpheli ise kaçtı. Bu arada, iş yeri sahibi ile hırsız arasında yaşanan arbede güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2020-12-20 18:28:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler