Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA'da, İnegöl Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanlarının pandemiye dikkat çekmek için çektikleri klip sosyal medyada beğeni topluyor. 

        '2020 Doktorclub Awards' ödül töreninde de yayınlanan İnegöl Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarının hazırladığı video klip, izleyenlerin ilgisini çekti. Hastane yönetimi, doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının rol aldığı video klip ile birlikte, sağlık çalışanlarının mesleğe olan sadakatleri vurgulandı. 

        Açıklama yapan Başhekim Hayrettin Göçmen, "Biliyoruz ülke ve dünya olarak çok yorulduk. Pandeminin karanlık ve korkunç yüzünü en çok biz sağlıkçılar görsek de hepimizin yaşadığı bir gerçek var. Her birimizin bir yakını koronavirüs nedeni ile hastalandı, yoğun bakımda yattı. Hatta birçok sevdiğimizi kaybettik. Ümitlerin ve yaşam sevincinin kaybolmaya yüz tuttuğu bu anlarda birbirimizi ayakta tutmaya, sevgi ve ümit aşılamaya toplum olarak ihtiyacımız var. 'Yaşayan ve Yaşatan Hastane, İnegöl Devlet Hastanesi' olarak 'Karanlığın en koyu anının, güneş doğmadan hemen önceki an' olduğuna inanıyor ve tüm inancımız, yaşam sevincimiz ve enerjimiz ile 'sizler için buradayız', diyoruz. Kötü ve sıkıntılı pandemi günlerini ülke ve millet olarak en kısa sürede ve en az hasarla atlatacağımıza olan inancımızı, Doktorclub Awards 'Türkiye'nin Sağlık Ödülleri' ödül töreninde tüm Türkiye ile paylaşılan klibimizde beğeninize sunduk. Tez zamanda pandemi dışı sorunlarımızı tartışacak günlerin geri gelmesi dileğiyle. Tüm İnegöl'e sağlıklı günler dileriz" ifadelerine yer verdi.DHA-Genel Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2020-12-22 13:58:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler