Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)BURSA´da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 700 gram toz esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan B.E.M., sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, B.E.M. isimli bir kişinin kentte uyuşturucu satışı yaptığını belirledi. Şüpheliyi teknik ve fiziki takibe alan ekipler, çarşamba günü tespit edilen adrese operasyon düzenledi. B.E.M.'nin otomobilini arayan ekipler, bir çantanın içerisinde 2 kilo 700 gram toz esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan B.E.M. emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Mehmet İNAN

        2020-12-25 12:19:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler