Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derya EVRENMehmet İNAN/ BURSA (DHA)BURSA´da seyir halindeki polis otosu, minibüsün arkasından aniden yola çıkan kadına çarptı. Kadının hafif yaralandığı kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, saat 11.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi İncirli Caddesi´nde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Havva Filiz (66), Ahmet Demir´in kullandığı 34 CSY 458 plakalı minibüsün dönüş yaptığı sırada arkasından yola çıktı. Bu sırada caddede seyir halinde olan polis otosunun kimliği bilinmeyen sürücüsü, minibüsün arkasından yola çıkan Havva Filiz´e çarpmamak için manevra yaptı. Sürücünün ani freni ve manevrası sonrası polis otosu Filiz´e çarptıktan sonra yol kenarındaki direğe çarptı. Kazada, kadın hafif yaralandı. Havva Filiz, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Filiz´in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        KAZA ANI KAMERADA

        Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, minibüsün manevra yaptığı, Havva Filiz´in aniden yola çıktığı, polis otosunun yolun ortasındaki kadına çarpmamak için sola yöneldiği ve kadına çarptığı anlar yer aldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Derya EVREN-Mehmet İNAN

        2020-12-28 13:38:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler