Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA) BURSA'da, yemek dağıtımına çıkan kurye, kullandığı motosikletle otomobile çarptı. Kuryenin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, çarşamba günü akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Kokoreççi dükkanı bulunan İrfan Şenel, sipariş dağıtmak için 16 AIL 219 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Şenel'in kullandığı motosiklet, sürücüsü ve plakası bilinmeyen otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü, yaralandı. Şenel'e ilk müdahaleyi, kazaya karışan otomobilin sürücüsü ve çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan İrfan Şenel, Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Şenel'in sol bacağında iki kırık olduğu tespit edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        KAZA ANI KAMERADA

        Bu arada kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün otomobile çarpıp havalandıktan sonra yere düştüğü anlar yer aldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Semih ŞAHİN

        2020-12-28 14:25:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler