Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, son dakikada bulduğu gollerle adından sıkça söz ettiriyor. Yeşil beyazlılar, bu sezon rakip fileleri en çok 7690 dakikaları arasında havalandırdı.

        TFF 1. Lig’in 24. haftasında Akhisarspor’u 20 geriden gelip son dakikalarda attığı gollerle 32 mağlup eden Bursaspor, bu sezon geri dönüşleri iyi yapan bir takım haline geldi. Performansını 90 dakikaya yayabilen yeşil beyazlı takım, daha önce de son anlarda bulduğu gollerle rakiplerinden puan almayı başarmıştı. Bursaspor, sahasında oynadığı Adanaspor maçında Recep Aydın’ın 90. dakikada attığı golle galibiyete uzanırken, Adana Demirspor deplasmanında da Ali Akman’la 84. dakikada rakibini yıkmayı başarmış ve üç puanı hanesine yazdırmıştı. İstanbulspor deplasmanında 30 geriye düştüğü maçı 33’e getiren Bursa ekibi, o gün de 90. dakikada Onur Atasayar’ın golüyle maçtan puansız ayrılmaktan kurtulmuştu. Bu sezon 24 lig maçında 38 rakip fileleri havalandıran Bursaspor, bu gollerin 11’ini (%29) 76 ila 90. dakikalar arasında kaydetti. Yeşil beyazlıların bu aralıklar dışında en çok gol attığı zaman dilimi ise ilk 15 dakikalık süreç oldu (8 gol).

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler