Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA) İnegölspor´un Niğde Anadolu FK´ya evinde 2-0 yenildiği maçta Bursa temsilcisinin tribünleri ile oyuncu Caner Solmaz arasında tansiyon yükseldi. Karşılaşma sırasında başlayan gerilim 90 dakika sonuna da yansırken, stat dışında oyuncuya saldırı girişimini polis önledi.

        Misli.com 2´nci Lig Beyaz Grup´ta 28´inci hafta mücadelesinde İnegölspor, sahasında ağırladığı Niğde Anadolu FK´ya 2-0 mağlup oldu. 8 maçtır galip gelemeyen Bursa temsilcisinde, karşılaşma sırasında ve sonrasında tansiyon yükseldi.

        Mücadeleye ilk 11´de başlayan savunma oyuncusu Caner Solmaz, 77´nci dakikada yerini Gülhan Üreyen´e bıraktı. Yedek kulübesine yönelen Solmaz´a, İnegölspor tribünlerinden yoğun tepkiler geldi. 28 yaşındaki oyuncunun da karşılık vermesiyle ortam gerildi. Oyun bir süreliğine dururken, Caner Solmaz; polis ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle soyunma odasına götürüldü. Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında kontenjandan karşılaşmayı takip eden İnegölsporlu bazı kişilerin tepkisi, maç sonunda devam etti.

        Mücadelenin ardından oyuncular stattan çıkış yaptığı sırada bir grup İnegölsporlu, Caner Solmaz´a saldırmak istedi. Polis ekipleri araya girerek saldırı girişimini önledi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Maç sonu yaşanan gerginlikten görüntüler

        DHA-Spor Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2021-03-14 16:53:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler