Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1. Lig’de 4 haftalık program açıklandı. Buna göre Bursaspor’un Altay, Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Yılport Samsunspor maçları saat 19.00’da, Bereket Sigorta Ümraniyespor mücadelesi ise 16.00’da oynanacak.

        TFF 1. Lig’in 27. haftasında Pazar günü saat 19.00’da Adanaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, sonraki haftalarda yine çoğunlukla saat 19.00 maçlarına çıkacak. TFF’den yapılan açıklamaya göre, yeşilbeyazlı takım 28. hafta mücadelesinde evinde Altay’ı ağırlayacak. 5 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Bu karşılaşma sonrası 11 Nisanda Bereket Sigorta Ümraniyespor deplasmanına gidecek olan Bursaspor’un bu maçı ise 16.00’da başlayacak. 15 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da sahasında Royal Hastanesi Bandırmaspor’la kozlarını paylaşacak olan Bursa ekibi, 19 Nisanda da deplasmanda Yılport Samsunspor’la üç puan mücadelesi verecek. Bu maçın da başlama saat 19.00.

        BURSASPOR’UN 4 HAFTALIK MAÇ PROGRAMI

        5 Nisan Pazartesi

        19.00 BursasporAltay (Bursa Büyükşehir Belediye)

        11 Nisan Pazar

        16.00 Bereket Sigorta ÜmraniyesporBursaspor (Ümraniye Belediyesi Şehir)

        15 Nisan Perşembe

        19.00 BursasporRoyal Hastanesi Bandırmaspor (Bursa Büyükşehir Belediye)

        19 Nisan Pazartesi

        19.00 Yılport SamsunsporBursaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler