Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şenol POYRAZ/İZNİK (Bursa), (DHA)BURSA´nın İznik ilçesinde Bahtiyar Kavuk (51), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Daha önce alkol tedavisi gördüğü öğrenilen 2 çocuk babası Kavuk´un, yapılan ilk incelemede içtiği kolonyadan yaşamını yitirdiği belirlendi. 

        İznik ilçesinin Müşküle Mahallesi´ndeki evinde yalnız yaşayan Bahtiyar Kavuk´u, eve yemek getiren teyzesi hareketsiz halde buldu. İsmi öğrenilemeyen teyzenin haber vermesiyle adrese gelen jandarma ve sağlık ekibi, Kavuk´un hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde, daha önce AMATEM´de alkol tedavisi gördüğü öğrenilen 2 çocuk babası Kavuk´un, içtiği kolonyadan öldüğünün değerlendirildiği belirtildi. Kavuk´un cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İznik Şenol POYRAZ

        2021-03-20 18:25:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler