Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA) -BURSA'nın İnegöl ilçesinde polisin 'dur' ihtarı üzerine kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan 2 otomobilde 413 gram metanfetamin ile 5 gram bonzai ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

        İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, Huzur Mahallesi Taşocakları mevkisine giden yolda görülen 2 otomobile, 'dur' ihtarında bulundu. Ancak otomobillerin sürücüleri yollarına devam etti. Yaşanan kovalamaca sonunda durdurulan otomobillerdeki Recep D., Özgür K., Faruk S., Yusuf İslam S., Murat Y. ve Bedirhan K. isimli şüpheliler, gözaltına alındı.

        Araçlarda yapılan aramalarda da 413 gram metamfetamin, 4,5 gram bonzai ile 1 ruhsatsız tabanca ve 6 mermi, 1 ruhsatsız kesme tüfek,1 ruhsatız kurusıkı tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 16 bin 85 TL ele geçirildi.

        Şüphelilerden Murat Y. hakkında 2 ayrı suçtan arama kararı bulunduğu, Bedirhan K.'nin de 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan arandığı ortaya çıktı.  

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat Y., Bedirhan K. ve Faruk S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2021-03-31 15:08:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler