Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)SALON: Cengiz Göllü

        HAKEMLER: İlhami Şenyurt, Aylin Nazire Turnaoğlu

        NİLÜFER BELEDİYESPOR: Fulden Ural, Buse Ünal, Grace Sarah Wilhite, Yasemin Yıldırım, Emily Maglio, Ana Paula Borgo (Buse Kayacan/libero, Sıla Özyürek, Merve Tanıl, Deniz Emrelli, Aslı Tecimer)

        AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Anthi Vasililantonaki, Janset Cemre Erkul, Maret Grothues, Emine Arıcı, Aslıhan Kılıç, Meryem Boz (Pınar Atasever/libero, Ecem Alıcı, Ezgi Bektaş, Pelin Özkılıccı, Hande Korkut)

        SETLER: 25-15, 25-23, 17-25, 22-25, 16-14

        SÜRE: 123 Dakika (22, 30, 27, 30, 23)

        SARI KART: Alper Hamurcu (5. Set 3-3 Aydın Büyükşehir Belediyespor)Misli.com Sultanlar Ligi Klasman Grubu 5-6 maçlarının rövanşında Nilüfer Belediyespor, sahasında Aydın Büyükşehir Belediyespor´u 3-2 yenerek normal sezonu 5. sırada bitirdi ve yeni sezonda CEV Challenge Kupası´nda Türkiye´yi temsil etme hakkı kazandı.

        İlk maçta Aydın Büyükşehir Belediyespor´u deplasmanda 3-1 yenen Nilüfer Belediyespor, rövanş maçında da rakibine geçit vermedi.

        Mücadeleye iyi başlayan Bursa temsilcisi, teknik molayı 12-8 önde geçti. Wilhite´ın etkili servisleriyle aradaki farkı açan Nilüfer Belediyespor, 22 dakika süren seti 25-15´lik farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

        İkinci sette de oyun ritmini koruyan Nilüfer Belediyespor, teknik molaya 12-10 önde girdi. Dönüşte ise direnç gösteren Aydın Büyükşehir Belediyespor, skoru 15-15´e eşitledi. Bu andan sonra her iki takım da başa baş bir mücadele sergilerken, son gülen Yasemin´in servis sayısıyla Nilüfer Belediyespor oldu ve seti 25-23 kazandı.Üçüncü sete iyi başlayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya da 12-5´lik üstünlükle girdi. Bu sette Nilüfer Belediyespor´un üst üste hataları sonrası farkı açmaya devam eden Aydın temsilcisi, bu seti 25-17 kazanarak maçta kaldı.

        Dördüncü sette de her iki takım da hücumlarında etkili olurken, teknik molaya ev sahibinin 12-10´luk skor avantajıyla girildi. Aydın temsilcisi, daha sonrasında savunmasıyla ayakta kalarak son bölüme 20-19 önde girdi. Bursa ekibinin hatalarını iyi değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 25-22 kazanarak maçı final setine taşıdı.

        Final setinde de heyecan, son sayılara dek sürerken, bu bölümü 16-14 önde bitiren Nilüfer Belediyespor, maçtan da 3-2 galip ayrıldı.DHA-Spor Türkiye-Bursa / Nilüfer Gürkan DURAL

        2021-04-09 19:50:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler