Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da Ramazan Bayramı'nı da içerisine alan 17 günlük kısıtlamanın başlamasına saatler kala, vatandaşlar çarşı pazara akın etti. Bayram havası yaşanan çarşı pazarda, adım atılacak yer kalmadı.

        Bursa'nın en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi, Reyhan ve Tuzpazarı'nda bayram havası yaşandı. Ramazan bayramını da içerisine alan 17 günlük kısıtlamaya saatler kala, ne alsam kardır diyerek çarşı ve pazara akın edenler bu kadarına da "pes" dedirtti. Sebze ve meyvenin yanı sıra, giyim ve süs eşyalarını da almak için bir biriyle yarışan vatandaşlar 'korona virüs salgınından nasıl kurtulamayız' provası yaptı. Bayram havasının yaşandığı çarşı ve pazarda, esnafın yüzü ise bir nebze olsa da satışlar sebebiyle güldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler