Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Merkez Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu öğreticilerinden Mustafa Yıldırım, Bursa’da düzenlenen hafızlık yarışmasında ikinci oldu.

        Yaklaşık 15 gün önce Mihraplı Cami’nde Bursa Müftülüğü tarafından tertip edilen yarışmaya Bursa merkez ve ilçelerinden din görevlileri katıldı. Hafızlık yarışmasında Mustafakemalpaşalı Kur'anı kerim kursu hocası Hafız Mustafa Yıldırım büyük bir başarı kazandı. Mezun olduğu Merkez Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu’nda 3 yıldır hocalık yaparak yeni hafızlar yetiştiren 37 yaşındaki Mustafa Yıldırım, 17 hafızın katıldığı yarışmada kurul tarafından Bursa ikincisi seçildi. Aslen Hacıali Mahallesi’nden olan hafız Mustafa Yıldırım’ın önemli bir başarı elde ettiği yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler