Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Yönetin Kurulu Lideri Emin Adanur, eski yönetimin anlaşma sağladığı Bursaspor Token ile ilgili konuştu. Adanur, “Bursaspor’un geleceği 500 bin Euro’ya çöp edilmiş” ifadelerini kullandı.

        TFF 1. Lig ekibi Bursaspor’un 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, Twitter sohbet odasında açıklamalarda bulundu. Eski yönetimin Bursaspor Fan Token için bir firmayla anlaşma yaptığını ve 500 bin Euro’nun kulübe girdiğini açıklayan Adanur, “Bursaspor’un geleceği 500 bin Euro’ya çöp edilmiş. Gerekirse bu parayı biz verip iptâl edeceğiz. İleride Bursaspor buradan inanılmaz kâr edebilir. Lâkin plânsız bir şekilde böyle bir hamle yapılmış. Kendimiz bunu üretebilsek kasamıza milyonlarca dolar girebilir” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler