Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)BURSA'da, polis operasyonuyla uyuşturucu sattığı belirlenen 4 akraba, yakalandı. Şüphelilerden 2'si, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Akraba olan Gönül A. (25) Cengiz A. (29) Gülsen A. (45) ve Telat A.'nın (49) uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine hareket geçti. 4 kişiyi takibe alan polis, uyuşturucu sattıklarını tespit etti. Savcılıktan alınan izinle şüphelilerin ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramada 690 gram bonzai, uyuşturucu satışından elde edilen 6 bin 950 TL ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Gülsen A. ile Telat A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Gönül A. ve Cengiz A. da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Mustafakemal Gökhan ÖZHAN

        2021-06-21 13:31:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler