Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Kulübü, sözleşmesi sona eren ancak yeni sezon için görüşme halinde bulunduğu Ataberk Dadakdeniz’i sosyal medya hesaplarında takipten çıktı. Bu durum, camiada, 22 yaşındaki file bekçisi ile devam edilmeyeceği yönünde yorumlandı.

        TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’la olan sözleşmesi biten ve yenileme tekliflerine hiçbir şekilde yanaşmayan Ataberk Dadakdeniz’le ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yeşilbeyazlı kulüp, sosyal medya hesaplarında genç kaleciyi takipten çıktı. Sözleşmesi sona eren bir başka futbolcu Onur Atasayar’da böyle bir gelişmenin yaşanmaması, camiada, Ataberk’le anlaşma zemininin tamamen bozulduğu yorumlarına sebep oldu. 22 yaşındaki file bekçisinin Instagram hesabından mevcut hiçbir Bursasporlu futbolcuyu takip etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler