Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bursaspor’da sakatlıkları devam eden İsmail Çokçalış ve Hasan Basri Ünal, bugünkü antrenmana da katılmadı. Yağmur altında gerçekleşen idman, belirlenen saatten yarım saat geç başladı.

        Sezon başı hazırlıklarını İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenman ile kamp çalışmalarının ilk etabını tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Er nezaretindeki idman bir saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas pres çalışmalarıyla devam etti. Ardından çift kale maç yapan yeşilbeyazlılar, son bölümde hücum organizasyonları çalıştı. Sağanak yağış altında gerçekleşen antrenman, hava muhalefeti sebebiyle 30 dakika geç başladı. Sakatlıkları süren İsmail Çokçalış ve Hasan Basri Ünal'ın tedavilerine devam edilirken, Tuğbey Akgün salonda çalıştı.

        Bursaspor, ikinci etap çalışmaları için 8 Temmuz Perşembe günü Afyon'a hareket edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler