Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şenol POYRAZ/İZNİK (Bursa), (DHA)BURSA´nın İznik ilçesinde, 250 yıllık çınar ağacının 9 metre uzunluğundaki dalı koparak, önce 2 iş yerinin çatısına sonra da kaldırımdaki masaların üzerine düştü. Masalar etrafında oturanların kaçmasıyla yaralanan olmadı. Bu anlar, kameraya yansıdı. 

        İznik´e bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kılıçarslan Caddesi´nde 250 yıllık çınardan gelen sesleri duyanlar, hemen bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra 9 metre uzunluğundaki dal, ağaçtan koparak, önce altında bulunan 2 iş yerinin çatısına sonra da kaldırımdaki masaların üzerine düştü. Dalın kopma anı ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ve belediye ekipleri, kopan dalı kaldırdı. Masalar etrafında oturanların kaçmasıyla yaralanan olmadı, iş yerlerinde ise hasar oluştu.

        Olay sırasında dükkanda çalıştığını belirten Hayrettin Alan, "Gürültüyle dışarı çıktım. Dal kopmuş. Allah´tan o anda altında oturan kalmamıştı. Çok büyük tehlike atlattık" dedi.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İznik Şenol POYRAZ

        2021-07-13 11:53:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler