Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Kulübü, Kurban Bayramı’nın ilk gününde ihtiyaç sahibi 500 aileye kurban eti ve gıda yardımı yaptı. Dağıtımı, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelen gönüllü yeşilbeyazlı taraftarlar gerçekleştirdi.

        Bursaspor Kulübü, ihtiyaç sahibi 500 aileyi Kurban Bayramı’nda unutmadı. Sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen yardım projesi büyük alkış topladı. Geçtiğimiz günlerde Bursaspor Kulübü tarafından, "Kurban paylaşmaktır, iyiliktir, kardeşliktir, berekettir. Kulübümüz sosyal sorumluluk kapsamında 500 aileye et ve gıda yardımı yapacaktır. Sosyal sorumluluk projelerimiz ilerleyen süreçte devam edecektir. Sevgi paylaştıkça çoğalır” açıklamasının ardından yeşilbeyazlı kulüp bayramın ilk gününde harekete geçti. Bursaspor taraftarı, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde toplanarak et ve gıda dağıtımını gerçekleştirdi. Bursaspor Yönetim Lideri Emin Adanur da dağıtıma yardım etti. Adanur daha sonra yeşilbeyazlı taraftarın sorularını yanıtladı ve dertlerini dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler