Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları üyeleri, bayrama rağmen görevlerinin başında olan sağlık, jandarma ve polis teşkilatı görevlilerini ziyaret etti.

        Ak Parti Osmangazi Gençilk Kolları Başkan Yardımcısı Burak Pekdemir ve beraberindeki gençler ilk olarak Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Merinos Polis Merkezi'nde polislerle bayramlaştı. Osmangazi Jandarma İlçe Bölük Komutanlığı'na geçen gençler, bayramı görevleri başında çalışarak geçiren sağlık personellerini de unutmadı.

        Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkan Vekili Abdullah Uğur, "Şehrimizin asayişi ve güvenliği için çalışan güvenlik görevlilerimizi unutmadık. Sağlık çalışanlarımız da pandemi süresince çok güzel hizmet veriyorlar. Cansiperane çalışan tüm görevlilerimizin bayramını kutluyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler