Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) -BURSASPOR 2. Başkanı Emin Adanur, yaptığı açıklama ile transfer engelinin kaldırılacağına işaret ederken, özellikle zorluk çıkaranlara isyan etti.

        Bursaspor Kulübü 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, transfer engelini kaldırma çalışmalarına yönelik, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

        Adanur, "Arkadaşlar, birilerinin zorluk çıkaracağı bu tahtanın açılmayacak anlamına gelmez, ödersin parasının tamamını olur-biter. Bursasporumuzun Kurtuluş Savaşı'nda, bugün bizlerle omuz omuza, yanyana bu davanın yükünü sırtlayanların hepsi bu şehirde şerefle yadedilecek. Bursaspor'da hiçkimsenin alacağı kalmaz, iş bitti, siz kolaylık sağlasanız da bitti sağlamasanız da bitti. 44 dosya vardı, başından beri 1 kişi bile yardımcı olmadı yine bitti. Bırak yardımcı olmayı, engel oldular yine bitti. Bana, arkadaşlarıma uyku uyutmadılar ama yine bitti. Kaldınız birkaç kişi, uzatmayın da yeter! Ahmet onu dedi, Mehmet onu yaptı, Ali'yi sevmiyorum, Veli'yle meselem var. Yapmışlar ya tamam yapmışlar, seni de beni de öbürünü de kırmışlar. Bırakın toparlayalım, kırılan her şeyi onaralım, yolun sonundayız artık. Daha bu işin resmi süresi için 50 günümüz var, bu paraların tamamı 100 defa ödenir, biz istiyoruz ki bir an önce bitsin ve kimseye muhtaç olmadan ayakta kalalım, buna engel olmayın, ha olamazsınız da zaten ama gelin Bursaspor'dan taraf olun, ekmek yediğiniz yere ihanet etmeyin" ifadelerine yer verdi.DHA-Spor Türkiye-Bursa / Merkez Gürkan DURAL

        2021-07-25 11:05:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler