Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmangazi Belediyespor bünyesindeki Badminton, Taekwondo ve Tenis Takımı sporcuları, Avrupa Spor Haftası kutlamalarına katıldı.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB Başkanlığı himâyesinde düzenlenen Avrupa Spor Haftası, Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı olarak başladı. Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen faaliyetlerde Osmangazi Belediyespor’un Badminton, Taekwondo ve Tenis Takımı sporcuları da yer aldı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, folklor gösterileriyle devam etti. Daha sonra Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı sporcular, branşlarındaki hünerlerini sergiledi.

        Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, böylesine önemli bir organizasyonda yer alan Osmangazi’nin yıldızlarını kutlayarak, “Her yıl 2330 Eylül tarihleri arasında kutlanan Spor Haftası, 7’den 70’e herkesi spora teşvik etmeyi hedefliyor. Bizler belediye olarak Türk sporuna yeni kabiliyetler kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Spor yapmak isteyen bütün gençlerimizi tesislerimize bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler