Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’nın İnegöl ilçesinde 154 fidan toprakla buluştu.

        Bir grup hayırsever kadının ellerindeki fidanları dikmek için İnegöl Belediyesinden yer talebinde bulunması üzerine, Cumhuriyet Mahallesinde yerleşim alanlarıyla sanayi bölgesini birbirinden ayıran hatta bulunan 4000 metrekarelik alan Park Bahçeler Müdürlüğünce fidan dikimi için hazırlandı. Bugün kadınlar ve İnegöl Belediyesi ekipleri bahse konu alana 154 fidan dikti.

        Fidan dikimine katılan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu bölgede daha önce de benzer şekilde ağaç dikimi gerçekleştirmiştik. Bir tekrarını daha rezerv alanımız içerisinde gerçekleştiriyoruz. Yeşil alanlara ne kadar sahipseniz, şehirlerimiz de o derece ferah olur. Dolayısıyla belediyemizin hedefleri arasında olan yeşiller içerisinde bir İnegöl şehrini hayata geçirebilmek adına öncelikli olarak planlarımızda yeşil alan olarak ayrılan alanların tamamını yeşil alana döndürmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler