Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor, yollarını ayırdığı Teknik Direktör Tamer Tuna için teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Ömer Furkan Banaz da Tuna'ya çiçek takdim etti.

        Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, yollarını ayırdığı Teknik Direktör Tamer Tuna’ta teşekkür etti. Yeşilbeyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Futbol A Takım Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda anlaşma sağlanmış olup yollarımız ayrılmıştır. Aktif futbolculuk kariyerinde de kulübümüzün formasını terletmiş, 23.12.2021 tarihinden itibaren kulübümüze teknik direktör olarak hizmet eden, doğmuş ve doğacak alacaklarından feragat ederek yollarımızı ayırdığımız Sayın Tamer Tuna ve değerli ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler