Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın (SKSDB) organize ettiği gönüllülük esasına dayanan faaliyet kapsamında BTÜ Doğa Sporları Topluluğu üyeleri, Uludağ eteklerindeki Zeyniler Köyü ve civarında çevre temizliği yaptı.

        Doğa tutkunu öğrenciler, etkinlik sayesinde Uludağ’ın tarihi hakkında bilgi sahibi olurken, kültürel mirasın korunmasına da katkıda bulundu. Yıldırım Belediyesi, yürüttüğü Değirmen Projesi kapsamında destek verdi. Öğrenciler etkinlik dâhilinde Roma döneminden kalma tarihi Suyolu üzerinde yürüdü. Yürüyüş güzergâhında bulunan atıkları toplayan öğrenciler, bu sayede çevre temizliği de yaptı.

        Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada bu tür etkinliklerin belli aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler