Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu protokolü ve ilçe halkının katılımıyla düzenlenen toplu iftarlarda bir araya gelen Gürsulular, Ramazan ayının birliktelik ruhunu paylaşıyor.

        'Gürsu protokolü olarak hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz iftar yemeklerimizde, Ramazan ayının özlediğimiz birliktelik ve paylaşım duygularını yaşıyoruz' diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsumuz bizim için büyük bir aile. Pandemi sürecinde uzak kaldığımız toplu iftar sofralarımızın bereketini yeniden hep birlikte paylaşıyor olmanın huzurunu yaşıyoruz. Eski Ramazanların coşkusunu hissettiğimiz iftar sofralarımız ve etkinliklerimizle özlediğimiz Ramazanları yeniden yaşamaya başladık. Allah bu mübarek günlerde hissettiğimiz bu manevi birliktelik ruhunu her daim yaşamamızı nasip eylesin” dedi.

        Gürsu Belediyesi Butik Otel’de düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya gelen Gürsulular, eski Ramazanların maneviyatını hep birlikte paylaşmanın huzuruyla oruçlarını açıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler