Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 KİŞİ İFADE VERMEK ÜZERE EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

        Bursa'da, sokak arasına düşen tek motorlu uçaktaki pilot Furkan Otkum ve eğitim alan Murat Avşar'ın hayatını kaybettiği kaza ile ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, uçağın kiralandığı şirket sahibi Yenal Ahmet T., uçakların sivil havacılık uçuş kurallarını denetleyen Fevzi A. ve uçak teknisyeni Mustafa K., ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 3 kişinin, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

        Bu arada kazada hayatını kaybeden Murat Avşar'nın, memleketi Mersin'in Anamur ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Avşar'ın yakınlarının, cenazeyi teslim almak üzere Mersin'den yola çıktığı belirtildi. Furkan Otkum'un ise otopsi işlemlerinin devam ettiği bildirildi. (DHA)Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA)-  DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez Semih ŞAHİN

        2022-04-25 23:19:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler