Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Göztepe MAÇ SONUCU ve MAÇ ÖZETİ! 2 gol iptal! 1 penaltı kaçtı! - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor ile Göztepe 0-0 berabere kaldı! Göztepe'nin 2 golü ofsayt nedeniyle geçerli sayılmazken sarı-kırmızılılar bir de penaltı kaçırdı. Bu sonucun ardından Göztepe, 33. haftayı 35 puanla, Bursaspor ise 34 puanla kapadı.

        Göztepe 11. dakikada golü buldu ancak gol, ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı: Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Berkan ortaladı, kale alanı önündeki Alpaslan'ın kafa vuruşunda yerden seken top ağlara gitti.

        18. dakikadaki pozisyonda Bursaspor atağında Shehu sağ kanattan son çizgiye doğru ilerledi ve arka direğe doğru etkili bir orta yaptı. Umut Nayir'in kafa vuruşunda Beto müthiş bir reaksiyonla topu kornere çeldi.

        REKLAM

        44. dakikada Bursaspor'un geliştirdiği atakta Lima'nın derinlemesine pasıyla sol kanattan ceza alanına sokulan Onur'un çaprazdan şutunda Titi'ye çarpan top kornere çıktı.

        Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve iki takım da gergin geçen ilk 45 dakikanın sonunda soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

        Göztepe, 50. dakikada penaltı kazandı: Sağ kanattan savunma arkasına sarkan Jerome ceza alanına girer girmez Chedjou'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

        OKAN GOLE İZİN VERMEDİ!

        51. dakikada Deniz Kadah'ın kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Okan sağına giden topu çıkarmayı başardı. Göztepe öne geçme şansını değerlendiremedi.

        GÖZTEPE'NİN BİR GOLÜ DAHA VAR'A TAKILDI!

        REKLAM

        Mücadelenin 72. dakikasında orta alanda topu kapan Göztepe'de Alpaslan, derinlemesine pasla takımını kontra atağa çıkardı. Sağ kanattan ceza alanına sokulan Serdar'ın arka tarafa çıkardığı topu Halil Akbunar tamamladı: 0-1

        Göztepe'nin golü bir kez daha VAR'a takıldı. İncelemesi sonrası pozisyonun başlangıcında Alpaslan'ın ayağından çıkan top sırasında Serdar'ın ofsaytta olduğu tespit edildi.

        Mücadelenin kalan dakikalarında gol olmadı ve iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Bursaspor ve Göztepe'nin kümede kalması ya da küme düşmesi kesinleşmedi. İki takımın da kaderi, son hafta kendilerinin ve BŞB Erzurumspor'un alacağı sonuca göre belli olacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ