Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel amuda kalkarken yere düştü - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Emre Altuğ ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Uzay ve Kuzey ile birlikte Çeşme'de tatil yapan Çağla Şıkel, egzersizlerini sürdürmeye devam ediyor.

        2

        YOGA YAPARKEN YERE KAPAKLANDI

        Spor tutkusundan vazgeçmeyen Şıkel, önceki gün talihsiz bir kaza yaşadı. 42 yaşındaki manken, sosyal medya hesabından yoga yaparken amuda kalktığı bir fotoğrafı, "Çenemin üzerine düşmeden az evvel..." notuyla yayınladı. Çağla Şıkel'in paylaşımına takipçileri tarafından "Geçmiş olsun" yorumları yapıldı.

        3

        AŞK İDDİASI

        Geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. İkili, Alaçatı'daki bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken görülmüştü. Çiftin geçtiğimiz günlerde Urla'da baş başa yemek yediği anlar ortaya çıkmıştı.

        4

        "AŞK OLURSA SÖYLERİM"

        Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrasında Çağla Şıkel, suskunluğunu bozup, 'Aşk' haberlerini yalanlamıştı. Ünlü manken, Instagram hesabından kısa ve net bir açıklama yaparak, "Hayatımda biri olursa size söylerim." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        DİKKAT ÇEKEN DETAY

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan Şıkel, son paylaşımıyla dikkat çekmişti. Takipçilerine beslenmesiyle ilgili bilgi veren Şıkel, gönderisinde, "Şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın sürekli bu şekilde besleniyorum... Dün gece chedar soslu patates kızartması, bugün de pizza yedim. Onun şeysi oluyor bu... Denge önemli." ifadelerini kullanmıştı. Ünlü mankenin bu esnada Kaan Yıldırım'ın ortağı olduğu bir fabrikanın ürettiği maskelerden taktığı görülmüştü.

        6

        Şarkıcı Hadise de Yıldırım ile aşk yaşadığı dönemlerde ünlü oyuncunun maskelerini takarak, eski sevgilisinin markasına destekte bulunuyordu.

        7

        AYDIN GÜRHAN İLE ANILMIŞTI

        Çağla Şıkel'in adı geçtiğimiz yıl da Aydın Gürhan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Emre Altuğ ile evliliğini 5 yıl önce noktalayan Şıkel'in, işletmeci Gürhan ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü. Ancak ikili, söylentileri yalanlamıştı.

        8

        "TEK BAŞIMA OLMAYI BEN İSTEDİM"

        Öte yandan geçtiğimiz yıl özel hayatıyla ilgili konuşan Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim." yanıtını vermişti.

        "ÇOK BÜYÜK AŞK YAŞAMAM LAZIM"

        Ünlü manken ayrıca, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." şeklinde konuşmuştu.

        9

        İKİ ÇOCUĞU VAR

        2008'de dünyaevine giren Emre Altuğ ve Çağla Şıkel ise 2015 yılında boşanmıştı.

        Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, yollarını ayırdıktan sonra dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. Şıkel ile Altuğ, sık sık çocukları için bir araya geliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ