Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çağla Şıkel'den oğlu Uzay'a: Sen dünyaya gelmeden az önce... - Son dakika haberler
        1

        7 yıllık evliliklerini 2015'te noktayalan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un oğulları Uzay 9 yaşına bastı. Ayrıldıktan sonra dostluklarını sürdüren eski çift, Instagram'dan oğullarının doğum gününde duygusal paylaşımlarda bulundu.

        2

        "SEN DÜNYAYA GELMEDEN AZ ÖNCE..."

        Doğum sonrası fotoğraflarını paylaşan Şıkel, "Sen dünyaya gelmeden az önce... Yıllar hızla geçiyor... Bugün 9 yaşındasın Uzayım... Keşke ilk doğduğun ana geri dönebilsem, kucağıma alabilsem, yenden büyütsem seni... Şansın bahtın bol olsun, bal çocuğum, gözlerinin içine bakarak büyüttüğüm... İyi ki doğdun ve ben iyi ki senin gibi bir çocugun annesi oldum. Hislerimi anneler bilir zaten daha fazla yazamayacağım." ifadelerini kullandı.

        3

        "İYİ Kİ DOĞDUN OĞLUM"

        Emre Altuğ da oğlunun doğum gününü, "İyi ki doğdun oğlum... Aslanım... Uzay'ım..." sözleriyle kutladı.

        4

        "KIZ ÇOCUĞU İSTİYORUM"

        Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Şıkel, bir kızının olmasını çok istediğini belirterek, "Tam anne olmak için yaratılmış bir kadınım bence. İki tane erkek evladım oldu" demişti.

        41 yaşındaki manken, "Binlerce kez şükürler olsun tabii ki ama hala o oğlak burcunun inatçı yapısından içimde bir yerlerde bir kız çocuğu hala var. Olur yani bence, istediğim her şey olduğuna göre bence onun da olması gerekiyor teknik olarak" şeklinde konuşmuştu.

        5

        "YUMURTALARIMI DONDURDUM"

        Bunun için tüm önlemlerini aldığını söyleyen Çağla Şıkel, "Yumurta mı dondurdunuz, ne yaptınız?" sorusuna, "Evet" yanıtını vermişti.

        Ünlü manken konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        O kadar ciddiyim yani. Bunun için çaba sarf etmiyorum. Bu benim için hakikaten büyük bir fantezi. İki tane çocuğun var neden yumurta dondurasın ki. Ben hissetmişimdir onu, kesin hissetmişimdir "Oraya boşuna gitmemişimdir" diyorum. Onu bana yaptıran şeyin bir gün geri döneceğine inanıyorum.

        KRİTERLERİ

        Şıkel, aradığı kriterleri ise “Evleneceğim adamın benden daha güçlü olması lazım. Ben bu yaştan sonra artık işinde başarılı, disiplinli ve duruşuna aşık olabilirim" şeklinde sıralamıştı.

        6

        İKİ TANE ÇOCUKLARI VAR

        Öte yandan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un Kuzey adında bir çocuğu daha bulunuyor. İkili, zaman zaman oğullarıyla birlikte çekilen karelerini takipçileriyle paylaşıyor.

        7

        7 YIL SÜREN EVLİLİK

        Şıkel ve Altuğ magazin dünyasının gözde çiftlerinden biriydi. İkili, 10 Ağustos 2008 tarihinde evlendi. Büyük bir aşkla evlenen çift, 2015 yılında boşandı.

        8

        BOŞANMA NEDENİ ÜÇÜNCÜ ŞAHIS MI?

        Çiftin evliliği '3. kişi' yüzünden bittiği iddia edildi. Ama ikili yaptıkları ortak açıklamada "Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir" diyerek bu iddiayı kesin bir dille yalanladı.

        9

        "KAFAMDA EVLİLİK YOK"

        Emre Altuğ, geçtiğimiz yıllarda Çağla Şıkel’in “Bir kez daha evlenirsem, tekrar Emre’yle dünyaevine girerim” sözleriyle ilgili, “Kafamda evlilik yok. Bir çocuğum daha olsun istiyordum ama şimdi düşünmüyorum. İki çocuğum var, onlar bana yetiyor” açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ