Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çağla Şıkel hedef şaşırttı!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü manken Çağla Şıkel, önceki gece ablası ve arkadaşlarının olduğu bir grup ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Mekan çıkışında gazetecileri fark eden Şıkel, hızlıca arabasına yöneldi.

        2

        ÇAĞLA HEDEF ŞAŞIRTTI!

        Çağla Şıkel, ardından iki erkekle bulunduğu sokağın köşesinde yeniden bir araya geldi. Hedef şaşırtmak isteyen Şıkel, daha sonra Bebek'teki bir otelde buluşarak, içeri arkadaşlarıyla birlikte girdi.

        3

        GİZEMLİ ARKADAŞ

        Öte yandan Çağla Şıkel, geçtiğimiz aylarda da gizemli bir erkekle objektiflere yansımıştı. Mekan içerisinde samimi oldukları görülen Şıkel'i yanındaki arkadaşı bir an olsun yalnız bırakmamıştı.

        4

        ELİNDEN TUTTU

        Üç saat süren eğlencede gizemli arkadaş, ünlü mankeni çıkış kapısına kadar yalnız bırakmamıştı. Gizemli kişi, Çağla Şıkel'in elinden tutarak, kapıya kadar getirmişti.

        Basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark eden Şıkel, bir anda hızlanıp, kız arkadaşlarıyla otomobiline yönelmişti. Mekan çıkışında kahkaha atan ünlü mankenin keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

        5

        ÇAĞLA'YI SİNİRLENDİREN SORU

        Şıkel, gazetecilerin, "Yeni bir ilişkiye mi başladınız?" sorusuna yanıt vermişti. Ünlü isim, "Hem haberi yapıp, hem de soruyor musunuz?" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "BİRİYLE EL ELE ÇIKMAK İÇİN AŞK YAŞAMAM LAZIM"

        Daha önce kalbinin boş olduğunu söyleyen Çağla Şıkel, "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusuna, "Ben de isterim ama şu an tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim." yanıtını vermişti.

        Ünlü isim, ayrıca, "Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Biriyle el ele çıkmak için çok büyük bir aşk yaşamam lazım." şeklinde konuşmuştu.

        7

        AŞK BİTTİ AMA DOSTLUK BİTMEDİ

        Bir evlilik yapan Çağla Şıkel, şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 7 yıl süren birlikteliğini 2015'te sonlandırmıştı. Boşandıktan sonra dostluklarını sürdüren ikilinin Uzay ve Kuzey adında iki çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ