Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Çağlar Söyüncü çılgınlığı - Futbol Haberleri
        1

        İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Chelsea ile Leicester City karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'te oynanan mücadele 1-1 sona erdi. Leicester forması giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, karşılaşmaya 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı

        2

        Milli stoperimiz, performansıyla göz doldurdu. Leicester City Kulübünün Twitter hesabından yaptığı "Maçın oyuncusu" anketinde, Wilfred Ndidi ve James Maddison ile birlikte Çağlar Söyüncü de yer aldı. Çağlar maçın adamı seçildi.

        3

        Çağlar Söyüncü'nün Premier Lig'in yeni sezonunda geride kalan 2 haftada gösterdiği performans büyük beğeni topladı. Bazı taraftarlar 87 milyon euro karşılığında Manchester United'a satılan Harry Maguire'ın yerini Çağlar'ın alacağını savundu.

        4

        Sosyal medyada Leicester City taraftarlarının yaptığı yorumlardan bazıları şöyle:

        5

        Çağlar Söyüncü... Bizim adımıza sezonun oyuncusu, şimdiden söylüyorum. Adam hız, defans yapma, pas ve Cruyff dönüşlerine sahip.

        6

        Çağlar’ın performansından çok memnunum. Leicester kariyerine çok kaliteli bir başlangıç yaptı. Maguire transferini bizim için harika bir iş haline getiriyor. Umarım uzun süre bu şekilde devam eder.

        10

        Çağlar’ın Leicester için ne kadar iyi olduğunu hiç kimse konuşmuyor. Sanırım İngiliz olmadığı için...

        11

        Liverpool taraftarından Gary Lieneker’e: Neden hiç kimse Çağlar’ın bugünkü çok sağlam performansından bahsetmiyor. Maguire’nin yerine 19 milyon pound’a süper bir takviye gibi gözüküyor!

        12

        Pulusic çalım atmaya çalışıyor ama Çağlar hiçbirini yemedi.

        13

        Chelsea-Leicester maçında Çağlar’ın Pulusic’e yaptığını Pogba yapmış olsa özel hayranları olurdu bu hareketlerden dolayı.

        14

        İlk 35 dakikanın ardından maçı kazanmalıydık ve Çağlar’ın buna büyük katkısı oldu. Kesinlikle Maguire’yi özlemiyoruz.

        15

        Çağlar’ı almak üzere olduğumuzu fakat transferi tamamlayamadığımızı kim hatırlıyor? Şimdi Leicester’da ve ilk 11 oyuncusu oluyor. (Arsenal taraftarı)

        16
        17

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ