Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yengesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra kaçan ve polis ekiplerince 6 gün sonra yakalanan 14 yaşındaki çocuk tutuklandı.

        İlçeye bağlı Aşağışapçı köyünde tartıştığı amcasının eşi Ülkü A'yı (60) av tüfeğiyle vurduktan sonra kaçan S.A'nın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

        Geniş çaplı arama sonucunda S.A, Çan ilçesinde bir çay ocağında otururken polis ekiplerince yakalandı.

        S.A, polisteki ilk ifadesinde, yengesini kazara öldürdüğünü, olayın ardından yürüyerek Bayramiç'ten Çan'a geldiğini, su ihtiyacını yol kenarlarındaki çeşmelerden giderdiğini, geceleri farklı cami avlularında saklandığını anlattığı öğrenildi.

        Jandarmaya teslim edilen ve Bayramiç'e getirilen S.A, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        S.A, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

        Bayramiç ilçesinde 16 Ağustos'ta, S.A. amcasının eşi Ülkü A'yı av tüfeğiyle vurarak öldürmüş, olayın ardından kaçmıştı. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen Ülkü A'nın cesedi Bayramiç Devlet Hastanesi morguna gönderilirken jandarma ekiplerince S.A'nın yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler