Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vestel Venüs Sultanlar Liginde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor, kulüp binasında gerçekleşen törenle pasör Cansu Aydınoğulları ile sözleşme imzaladı.

        Törende konuşan Çanakkale Belediyespor yöneticisi Levent Çetin, kulübün 20182019 sezonu için iyi bir takım kurmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Hazırlıklar çerçevesinde değerli bir oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını söyleyen Çetin, "Kendisi daha öncede kulübümüzde oynamıştı ve biz onu bıraktığımızda hiçte memnun olmamıştık. Hayırlısıyla tekrar Çanakkale’ye getiriyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesinde geçen sezon çok başarılı bir şekilde oynayan Cansu Aydınoğulları ile bugün kulübümüzle çalışması için sözleşmemizi imzalayacağız. Sanıyorum kendisi de Çanakkale’ye tekrar gelmekten mutlu olacaktır. Biz inşallah başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

        Voleybola İstanbul’da başladığını ve ilk dışarıya çıktığı kulübün Çanakkale´de olduğunu ifade eden Cansu Aydınoğulları ise, “Gözümü dışarıya burada açtım. Çanakkale aynı zaman da benim çok sevdiğim bir şehir. Çok sevdim ve yazlığımı buraya çok yakın bir yerde aldım. O sebeple burada olmaktan, bu kulüpte oynamaktan, bu aileye tekrardan dahil olmaktan çok mutluyum. Umarım bu yıl sizleri mutlu edecek, bu şehri mutlu edecek ve bu kulübü voleybolu seven insanları mutlu edecek maçlar oynayacağız ve başarılar kazanacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler