Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Adaspor yeni sezon çalışmalarına Biga İlyas Bayram Stadı'nda başladı.

        Teknik Direktör Sedat Tirfilli, Antrenör Metin Yavaş, Kaleci Antrenörü Saffet Çetin nezdinde başlayan sezon açılışına Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz, yönetim kurulu ve futbolcular katıldı.

        Yeni sezon öncesinde tüm futbolcularına başarılar dileyen Kulüp başkanı Muharrem Korkmaz, “Yeni kadromuz ve güçlü teknik ekibimizle şampiyon olarak çıktığımız Bölgesel Amatör Lig'de çok güzel işler başaracağınıza inanıyorum. İç transferde yeniden anlaştığımız 13 oyuncumuz ve dış transfer kapsamında anlaştığım 13 oyuncumuz var. 3 kişiden oluşan teknik ekibimizle ve biz yönetim kurulu olarak bu sezon çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Kazasız belasız bir sezon geçirmemizi diliyorum. İnşallah sezon sonunda sevinen taraf biz oluruz" dedi.

        Teknik Direktör Sedat Tirfilli ise, "Yeni sezon öncesi tam kadro olarak burada sezon açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Allah sakatlıksız bir sezon geçirmemizi nasip etsin. Şimdi burada bayrama kadar güzel bir çalışma programı eşliğinde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bayram sonunda kamp çalışmalarımız olacak. Burada oynadığımız hazırlık maçları sonunda yeni sezona İnşallah tam anlamıyla hazırlamış oluruz. Takımımıza yeni katılan 13 oyuncumuza yeniden hoşgeldin diyor ve sezon sonunda istediğimiz yerde olacağımıza sonuna kadar inanıyorum" dedi.

        Adaspor’un kadrosunda iç transfer kapsamında yeniden anlaşılan oyuncuları Mustafa Demir, Muhammet Demir, Ozan Eser, Fatih Şencan, Gökhan Meriç, Aykut Demirtaş, Muhammet Nadir Gül, Muhammet Efe, Furkan Kalafatçı, Gökhan Dilber, Berkay Çakır, Mert Aydoğan, Mert Güçlü isimlerinden oluşuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler