Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde eğitimöğretime devam eden 25 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından “Hayvan Sevgisinin Aşılanması ve Farkındalık Oluşturmak” için etkinlik düzenlendi.

        Lapseki’de eğitimöğretime devam eden 25 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından “Hayvan Sevgisinin Aşılanması ve Farkındalık Oluşturmak” için etkinlik düzenlendi. İlköğretim öğrencilerinin başlattıkları girişimler sonucunda ilçede yaşayan sokak hayvanlarına temin edilen köpek maması ve makarna belediye hayvan barınağına teslim edildi. Öğrencilerin sağ duyulu davranışlarını tebrik eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "25 Eylül İlköğretim Okulunu bu etkinlikten dolayı kutluyorum. Sevgili öğrencilerimiz sokak hayvanlarının yaşamları için farkındalık oluşturmak adına köpek maması almışlar. Değerli Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler