Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Ezine ilçesinin Belediye Başkanı Güray Yüksel, Hakkari’de hain terör örgütü PKK’ya karşı yapılan operasyonda girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Kadir Kaya’yı Ezine ilçesindeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ak Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ile Hakkari’de PKK terör örgütüne karşı düzenlenen operasyon da Gazi olan Uzm.Çvş.Kadir Kaya’yı Ezine ilçesindeki evinde ziyaret ettiler. Kaya’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yüksel, "Sizlere minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler bugün huzur içerisinde yaşıyorsak sizlerin fedakarlığı sayesindedir. Her zaman bizim baş tacımızsınız. Ne zaman bir talebiniz olsa veya başınız sıkışsa bütün kapılarımız sizlere sonuna kadar açıktır. Sizler için elimizden gelen ne varsa yerine getirmeye daima hazırız. Rabbim acil şifalar versin" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler