Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE'de yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçme hazırlığında olan Afganistan uyruklu 50 kaçak ile 5 organizatör yakalandı.

        Çanakkale'de yasa dışı geçişlere karşı kontrollerini sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele (GİM) ekiplerince, Afganistan uyruklu 50 kaçak şehir merkezinde yakalandı. Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında Çanakkale'de 4, Balıkesir'in Edremit ilçesinde ise 1 olmak üzere toplam 5 organizatör yakalandı. Afganistan uyruklu 50 kaçak, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Gözaltına alınan H.A., T.Y., S.K., E.T. ve A.S. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler