Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabiga Liman Başkanlığı tarafından organize edilen Amatör Denizcilik Belgesi Eğitimi ve Sınavı, Biga Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

        Karabiga Liman Başkanı Mahmut Mumcu tarafından Biga Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile yakınlarından oluşan toplam 16 kursiyere verilen eğitimin sonunda sınav yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Hedef 20231 Milyon Amatör Denizci' projesi kapsamında çalışmalar yürüttüklerini ve gayelerinin denizci ülkedenizci millet anlayışını oluşturmak olduğunu ifade eden Karabiga Liman Başkanı Mahmut Mumcu yaptığı konuşmada, “Etrafı denizlerle çevrili ülkemizde insanların denizle daha fazla kucaklaşması amaçlanmaktadır. İmtihan değerlendirmesinin ardından amatör denizcilere belgeleri verilecektir” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler