Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökçeada Burhanettin Kurt Anaokulu’nda 4 yaş grubunda eğitim gören 9 öğrenci Gökçeada’daki Gestaş filosuna ait Gelibolu gemisini gezdi.

        Gelibolu gemisinde aileleri ile beraber kaptan ve mürettebatla tanışan minikler, makine dairesi ve Kaptan Köşkü’nü ziyaret ettiler. Kaptana gemiler hakkında merak ettiklerini soran çocuklar, en çok da çizgi filmlerde gördükleri gemi dümeninin neden gemide olmayışını sorguladılar. Kaptanın "Yeni gemilerde dümen joystick gibi" olduğunu söyleyip joystick dümeni göstermesi üzerine minikler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

        Kaptan Köşkü’nde uzun süre geçiren çocuklar, kaptana hayranlıklarını gizlemeyerek ileride onun gibi olmak istediklerini dile getirdiler. Gezi sonunda kaptan ve mürettebat ile vedalaşan çocuklar, hayallerine giden ilk adımı atmış oldular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler