Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erol GÜNGÖRDÜ/ EZİNE (Çanakkale), (DHA)ÇANAKKALE'nin Ezine ilçesinde deniz kenarında fotoğraf çektirmek isterken denize düşen arkadaşı Aras Kadıoğlu'nu (19) kurtarmak için suya atlayan ve sonra da kaybolan Kaan Kemal Kaya'nın (20) cansız bedenine ulaşıldı. Kadıoğlu'nun cansız bedenine de dün ulaşılmıştı. 

        Ezine ilçesi Kumburun köyü sahilinde dün fotoğraf çektirirken denize düşen Kadıoğlu ile onu kurtarmak için suya atlayan arkadaşı Kaya, dalganın da etkisiyle denizde kayboldu. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, 2 arkadaşı kurtarmak için çalışma başlattı. Yapılan aramada, Aras Kadıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Dün, gün boyu süren Kaya'yı arama çalışmalarına havanın kararmasıyla birlikte ara verildi. Arkadaşını kurtarmak için suya atlayan Kaya'yı arama çalışmalarına bu sabah günün ilk ışıklarıyla yeniden başlandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görevli 7 dalgıç, 3 arama kurtarma botu ve helikopterin de destek verdiği çalışmalarda Kaya'nın cansız bedeni, sahilden yaklaşık 750 metre açıkta bulundu. Kıyıya çıkarılan Kaan Kemal Kaya'nın cesedi, Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. FOTOĞRAFDHA-Güvenlik Türkiye-Çanakkale / Ezine Erol GÜNGÖRDÜ

        2020-08-10 12:32:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler