Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağı Aşağıçavuş köyünde 3 kişide korona virüs (Covid19) görülmesi üzerine köy kahvehaneleri tedbir maksadıyla 10 gün müddetle kapatıldı.

        Yenice ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki 300 nüfuslu Aşağıçavuş köyünde, 3 kişinin testlerinin pozitif çıkması üzerine köy ihtiyar heyeti azaları ve muhtar, 2 kahvehane işletmecisi ile görüşerek, hastalığın yayılmasının önlenmesi için kahvehanelerin 10 gün süre ile kapalı kalması kararını aldı.

        Konuyla ilgili açıklama yapan muhtar İsmail Özkul, “Köyümüzde 3 vatandaşımızın testinin pozitif çıkması üzerine kahvehane işletmecileriyle görüşüp, 2 kahvehanemizi 10 gün kapatmış bulunmaktayız. Bu süreçte cemaatimizin namazlarını evlerinde kılmalarını önemle rica ederiz. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha da dikkat etmeleri gerekiyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler