Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE'de, polis ekiplerince bir eve yapılan baskında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, bir kadın gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir eve yapılan uyuşturucu baskınında, F.S. isimli kadın gözaltına alındı. Evde ve şüphelinin üzerinde yapılan aramada; 121 ecstasy hap, 4 paket halinde 139,42 gram sentetik kannabinoid madde, hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 1800 TL, 2 adet tablet halinde 28 gerica sentetik ecza ele geçirildi. 

        Gözaltına alınan F.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.DHA-Güvenlik Türkiye-Çanakkale / Merkez ÇANAKKALE, (DHA)

        2021-05-05 22:39:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler