Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan AKKAYA/BİGA (Çanakkale), (DHA)ÇANAKKALE'nin Biga ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan operasyonunda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 şüpheli tutuklandı.

        Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda durdurulan otomobilde yapılan aramada yarım kilodan fazla metamfetamin, 15 gram sentetik cannabinoid maddesi ve kuru sıkıdan bozma ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan O.Ö. (31), M.K. (19) ve N.A. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Çanakkale / Biga Ayhan AKKAYA

        2021-07-05 20:52:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler