Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi’nde görev alan kadınlar, yaşlılara bir dizi ziyaretlerde bulundu.

        Gerçekleştirilen ziyaretlere; AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Sosyal Politikalar Birim Başkanı Arzu Bendeş, il ve ilçe kadın kolları üyeleri katıldı. AK Partili kadınlar büyüklerle bir araya gelerek, yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.

        Yapılan ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Çanakkale Sosyal Politikalar Birim Başkanı Arzu Bendeş, “AK Parti olarak il ve İlçelerimizde medeniyet ve kültür değerlerinin nesilden nesile aktarılması konusunda önemli role sahip olan değerli büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirerek, sohbet etme imkanı bulduk, hayır dualarını almak nasip oldu. Güler yüzleri ile yaptıkları ev sahipliği için kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler