Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Boğazı’nda etkili olan yoğun sis nedeniyle askıya alınan GeliboluLapseki feribot hattı seferleri yeniden başladı.

        Çanakkale’de gece 01.10 sıralarında etkili olan yoğun sis nedeniyle Çanakkale Boğazı çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Sabah saatlerinde görüş mesafesi iyice düşünce Gestaş A.Ş.’ye ait Gelibolu Lapseki hattındaki feribotlar da geçici olarak seferleri askıya almıştı.

        Saat 11.00 itibariyle GeliboluLapseki hattındaki feribotlar yeniden sefere başladı. Konuya ilişkin Gestaş A.Ş.’den yapılan açıklamada; “Saat 11.00 itibariyle LapsekiGelibolu Hattı sefere açılmıştır. Bu hatta, 7 gemimiz, sırasıyla araç alarak seferlerine başlayacaktır. İyi yolculuklar dileriz” ifadelerine yer verildi.

        Çanakkale Boğazı’nın ise çift yönlü transit gemi geçişlerine hala kapalı olduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler