Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ(Çanakkale, (DHA)ÇANAKKALE´nin Bayramiç ilçesinde Ramazan Acar (78) ve Fatma Acar (75) çiftinin yaşadığı tek katlı ev, sobadan çıktığı tahmin edilen yangında kullanılamaz hale geldi.

        Olay saat 21.30´da ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Yassıbağ köyünde meydana geldi. Fatma ve Ramazan Acar çiftinin yaşadığı evde, sobadan kaynaklandığı düşünülen yangın çıktı. Ramazan Acar´ın kahveye gittiği sırada dumanı fark eden eşi Fatma Acar, hemen dışarı çıkıp, komşulardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen Bayramiç Belediyesi´ne ait 2 itfaiye aracı ve Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü´ne ait bir arazöz ile yangına müdahale edildi. Bir saat süren müdahalenin sonunda yangını söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-Çanakkale / Bayramiç Fatih DALDAL

        2021-12-08 23:06:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler